Försäkra din katt hos Trygghansa försäkring

Trygghansa försäkring hemsida

Trygghansa försäkring

Moderna försäkringar är ett dotterbolag till en av nordens största försäkringskoncerner med mer än 3400 anställda i Danmark, Norge och Sverige. Hos Moderna kan du själv välja vilket upplägg du vill ha på försäkringen, antingen med en lägre månadskostnad och högre självrisk eller en högre månadskostnad fast med lägre självrisk. Detta gör att du själv kan välja hur omfattande du vill att försäkringen ska vara beroende på din situation. För dig som precis har skaffat en kattunge kan det vara bra med ett större skydd eftersom risken är större att något oförutsett kan inträffa.

Moderna kattförsäkring har tre olika nivåer Enkel, Dubbel och Trippel. I samtliga nivåer ingår kostnader för undersökning och behandling om din katt skulle råka ut för en olycka eller drabbas av en sjukdom. Med nivå dubbel ingår också MR- och CT-röntgen, kostnader för medicin på recept, kostnader för rehabilitering, kostnader för dolda samt radiojodbehandling. Om du väljer nivå trippel ingår också kostnader för strålning, cellgifter och radiojodbehandling om katten skulle drabbas av cancer, samt kostnaden för inackordering av katten på kattpensionat om en läkare bedömer att katten är så pass sjuk att du inte längre kan ta hand om den.

När du tecknar en kattförsäkring hos Moderna kan du också välja att lägga till en livförsäkring. Ersättningsbeloppet beror i så fall först och främst på kattens inköpspris eller marknadsvärde. Livförsäkringen täcker också om katten skulle få förlorad avelsförmåga.

Ta det lugnt

Vanliga frågor

Här nedan hittar du vanliga frågor om Trygghansa försäkring

I vår undersökning över kostnader av kattförsäkringar hade Moderna den billigaste försäkringen. Vilket pris du betalar beror på hur omfattande du vill att försäkringen ska vara samt kattens ålder, kön, inköpspris och ras. Tryck på länken nedan för att räkna ut ditt pris.